Χρήσιμες Συμβουλές Ασφάλειας

symvoules1. Να ζητάτε  από τον εκάστοτε κλειθροποιό –κλειδαρά που σας εξυπηρετεί, την ειδική ταυτότητα, προκειμένου να διαπιστώνετε την αξιοπιστία, την επαγγελματική και τεχνική του κατάρτηση, Έτσι προστατεύεστε διπλά από «αεριτζήδες» του επαγγέλματος!
2. Οι θωρακισμένες πόρτες εισόδου είναι ασφαλισμένες μόνον όταν κλειδώνονται και αφαιρείται το κλειδί από μέσα.
3. Στις  θωρακισμένες πόρτες  αντικάταστηστε τις παλιές  με νέας  τεχνολογίας κλειδαριές  που να διαθέτουν απαραίτητα καταπέλτη (relock).
4. Σε μη θωρακισμένη εξώπορτα επιβάλλεται η τοποθέτηση πρόσθετης κλειδαριάς ασφαλείας( νέου τύπου με defender-επιστόμιο προστασίας).

Διαβάστε Περισσότερα

Εκτύπωση Email

Διαρρήκτης εμφανιζόταν σαν επαγγελματίας κλειδαράς!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΛΕΙΘΡΟΠΟΙΩΝ

Αθήνα 22 / 9 / 2014

astynomiaΑπό το αστυνομικό δελτίο πληροφορηθήκαμε για νέο κρούσμα σύλληψης διαρρήκτη που εμφανιζόταν σαν επαγγελματίας κλειδαράς.!!

Απευθυνόμαστε για μία ακόμη φορά προς το καταναλωτικό κοινό, όποτε χρειάζεται τις υπηρεσίες κλειδαρά, να μην επιλέγει τους αναφερόμενους στα διάφορα αυτοκόλλητα. Να επιλέγει τον κλειδαρά της περιοχής του εφ’ όσον είναι δηλωμένος στο αστυνομικό τμήμα περιοχής του και αν είναι δυνατόν να επιλέγει συναδέλφους που έχουν ανηρτημένο στην προθήκη του καταστήματός τους το σήμα του Σ.Α.Ε.Κ για την Αττική, ή το σήμα του Κλει.Δι για όλη την επαρχία και μόνον για τον χρόνο που «τρέχει».

Το Δ.Σ του Σ.Α.Ε.Κ

Εκτύπωση Email