Ποιοί είμαστε

main photo epikoinonia

Από το 1992, εξυπηρετούμε στo κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή,

παρέχουμε προηγμένες υπηρεσίες στην αντιδιαρρηκτική προστασία. Δύο γενιές άρτια καταρτησμένων και πιστοποιημένων (πιστοποιητικό γνώσεων κλειθροποιίας TUV HELLAS, Σ.Α.Ε.Κ ) κλειδαράδων, με βάση στην Αχαρνών, ανάμεσα σε Άγιο Παντελεήμονα και Κάτω Πατήσια. Εξυπηρετούμε σε όλη την Αθήνα, άμεσα και υπεύθυνα. Δωρεάν κατ΄οίκων ενημέρωση & συμβουλές για την αναβάθμιση της ασφάλειας σας. Αναλαμβάνουμε τη θωράκιση του χώρου σας με πόρτες ασφαλείας, πτυσσόμενα και σταθερά καγκελά, μπάρες ασφαλείας εσωτερικές & εξωτερικές.
Που είμαστε: Στο κατάστημα μας  Αγίου Μελετίου 117-119 (αρχικά ήμασταν  Αχαρνών 168) .

θα βρείτε και θα αντιγράψετε σχεδόν κάθε τύπο και είδος κλειδιών και ελεγχόμενης αντιγραφής (όπως για omega plus).  Με τεχνολογία αιχμής στην αντιγραφή & επισκευή immobilizer, κλειδιών αποτυπώσεως και ασφαλείας. Με γνώση και μεράκι για παλαιά κλειδιά  αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Παλαιότερα και σπάνια κλειδιά, χρηματοκιβωτίων, θυρίδων κ.λ.π. Θα δείτε από κοντά τις νεώτερες εξελίξεις στην αντιδιαρρηκτική τεχνολογία παρέχοντας σας ενημέρωση για κάθε σύγχρονή λύση απλά με κατανοητό λόγο. Βοηθώντας σας να βρείτε λύση σε όποιο πρόβλημά και απορία έχετε.

 

 

 

 

 saek id spider

TUV

 

melos seak kleidaras

Ο Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών (Σ.Α.Ε.Κ) αποτελεί την εγγύηση για τον καταναλωτή πως την ασφάλεια του έχει αναλάβει επαγγελματίας κλειθροποιός, αναγνωρισμένης ικανότητας με άρτια & συνεχή κατάρτιση.

περισσότερα για τον Σ.Α.Ε.Κ εδώ

 

 

Εκτύπωση Email